Privatnost i pravila o Kolačićima

Ova pravila o privatnosti navode kako ova web stranica (u daljnjem tekstu "Euro-V.A.L. d.o.o.") upotrebljava i štiti sve informacije koje dajeteEuro-V.A.L. d.o.o. tijekom korištenja ove web stranice.Euro-V.A.L. d.o.o. se obvezao osigurati zaštitu vaših podataka. Ako vas zamolimo da dajete određene informacije pomoću kojih se možete utvrditi kada koristite ovu web stranicu, možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovim izjavom o privatnosti.Euro-V.A.L. d.o.o. može s vremena na vrijeme izmijeniti ovo pravilo ažuriranjem ove stranice. S vremena na vrijeme trebate provjeriti ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste zadovoljni promjenama.

 

Ako imate pitanja u vezi obrade Vaših osobnih podataka, možete nam se obratiti na neki od kontakata koji su dostupni:

E-mail: gdpr@euroval.hr

Telefon: +385 1 2917 174


Što prikupljamo

Možemo prikupiti sljedeće podatke:

  • ime i prezime
  • kontakt informacije uključujući e-mail adresu
  • demografske informacije kao što su poštanski broj, postavke i interesi
  • druge informacije relevantne za ankete i / ili ponude klijenata

Za iscrpan popis kolačića koje prikupljamo pogledajte Popis kolačića koje sakupljamo.

Što radimo s podacima koje skupimo

Te informacije nam je potrebno da razumijemo vaše potrebe i pružimo vam bolju uslugu, a osobito iz sljedećih razloga:

  • Unutarnje evidencije.
  • Pomoću tih informacija možemo poboljšati naše proizvode i usluge.
  • Možemo povremeno poslati promotivne poruke e-pošte o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama koje smatramo zanimljivima pomoću adrese e-pošte koju ste naveli.
  • S vremena na vrijeme, također možemo koristiti vaše podatke kako bismo vas kontaktirali za potrebe istraživanja tržišta. Možemo vas kontaktirati e-poštom, telefonom, faksom ili poštom. Možemo upotrijebiti ove informacije kako bismo prilagodili web stranicu u skladu s vašim interesima.

Sigurnosti

Obvezujemo se osigurati da su vaši podaci sigurni. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, postavili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure kako bismo zaštitili i osigurali informacije koje prikupljamo na mreži.

Kako upotrebljavamo kolačiće

Kolačić je mala datoteka koja traži dozvolu za stavljanje na tvrdi disk vašeg računala. Nakon što se slažete, datoteka se dodaje i kolačić pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da vam odgovore kao pojedinca. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije prema vašim potrebama, željama i nećama prikupljanjem i pamćenjem informacija o vašim željama. Koristimo kolačiće loga prometa da bismo identificirali koje stranice se koriste. To nam pomaže analizirati podatke o prometu web stranica i poboljšati našu web stranicu kako bi ga prilagodili potrebama kupaca. Koristimo te podatke samo za svrhe statističke analize, a podaci se uklanjaju iz sustava.
Sveukupno, kolačići nam pomažu da vam pružimo bolju web stranicu, omogućujući nam da pratimo koje stranice smatrate korisnima i koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje želite podijeliti s nama. Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavku preglednika da odbije kolačiće ako to želite. To vam može spriječiti da iskoristite prednost web stranice.

Poveznice na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice od interesa. Međutim, nakon što upotrijebite ove veze kako biste napustili našu web-lokaciju, trebali biste primijetiti da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web-lokacijom. Zbog toga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate prilikom posjeta takvim web stranicama, a takva web mjesta nisu regulirana ovim izjavom o privatnosti. Treba voditi oprez i pogledati izjavu o privatnosti koja se primjenjuje na dotičnu web stranicu.

Kontroliranje vaših osobnih podataka

Možete ograničiti prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka na sljedeće načine:

  • kad god se od vas zatraži popunjavanje obrasca na web stranici, potražite okvir koji možete kliknuti da biste naznačili da ne želite da se one koriste za izravan marketing
  • ako ste se prethodno dogovorili da koristimo vaše osobne podatke za izravne marketinške svrhe, možete se preporučiti u bilo kojem trenutku tako što ćete nas obavijestiti putem naših informacija o kontaktu
Nećemo prodavati, distribuirati ili unajmljivati Vaše osobne podatke trećim stranama, osim ako nemamo vašu dozvolu ili su to zakonom propisani. Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali promotivne podatke o trećim stranama koje smatramo zanimljivima ako nam kažete da želite da se to dogodi.
 
Možete zatražiti pojedinosti o osobnim podacima koje držimo o vama prema Zakonu o zaštiti podataka. Ako želite kopiju informacija koje se održavaju na vas, molimo Vas da nam pošaljete ovaj zahtjev putem naših informacija o kontaktu.
 
Ako smatrate da je bilo kakva informacija koju držimo na vas nepravilna ili nepotpuna, molimo vas da nas što prije navedite na gore navedenu adresu. Brzo ćemo ispraviti sve informacije za koje se utvrdi da su netočni.
 

Popis kolačića koje prikupljamo

Tablica u nastavku navodi kolačiće koje prikupljamo i koje informacije pohranjuju.

NAZIV KOLAČIĆAOPIS KOLAČIĆA
FORM_KEYPohranjuje nasumično generirani ključ koji se koristi za sprečavanje krivotvorenih zahtjeva.
PHPSESSIDVaš ID sesije na poslužitelju.
GUEST-VIEWOmogućuje gostima pregledavanje i uređivanje svojih narudžbi.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTVeza s informacijama o košarici i povijesti pregledavanja, ako ste to zatražili.
STFInformacije o proizvodima koje ste e-poštom poslali prijateljima.
STOREPrikaz trgovine ili jezik koji ste odabrali.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEOznačava je li korisnik dozvolio upotrebu kolačića.
MAGE-CACHE-SESSIDOlakšava spremanje sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitale.
MAGE-CACHE-STORAGEOlakšava spremanje sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitale.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATIONOlakšava spremanje sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitale.
MAGE-CACHE-TIMEOUTOlakšava spremanje sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitale.
SECTION-DATA-IDSOlakšava spremanje sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitale.
PRIVATE_CONTENT_VERSIONOlakšava spremanje sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitale.
X-MAGENTO-VARYOlakšava spremanje sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitale.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSIONOlakšava prijevod sadržaja na druge jezike.
MAGE-TRANSLATION-STORAGEOlakšava prijevod sadržaja na druge jezike.